woensdag 12 augustus 2015

Wie is Henriette Schenk en wie is Paul Prenen

Onze workshopleidster, zangers en dirigente Henriette Schenk is een prachtvrouw (iedere morgen een nieuwe feestelijke jurk, en dat op een kampeerterrein) met iedere dag voor ons oefeningen om het lijf op te warmen en onze stem klaar te stomen voor de dag.

Henriette is bijzonder veelzijdig en dat is het best te zien en te lezen op haar website www.henrietteschenk.nl

foto: HenrietteSchenk.nlDe workshop werd begeleid door een schitterend filisoof/pianist Paul Prenen die ons ieder pianodetail van de werken van Purcell boeiend en goed kan uitleggen en vooral laten horen.

Zowel Henriette als Paul zijn erg plezierige mensen om mee te werken. Met veel genoegen proberen we steeds weer de stukken van Purcell zo uit te voeren, zoals Henriette en Paul dat graag zouden horen. Onze pogingen zijn goed maar professionals zijn we nog lang niet, en dat hoeft ook niet. Toch komen we tot drie concertjes die de moeite waard zijn en die goed weergeven hoe ver je kunt komen met goed geschoolde deelnemers.

Dat Paul na enkele dagen toch ook even een pauze moet nemen, lijkt me logisch. Pim Bokhorst nam de foto.Geen opmerkingen:

Een reactie posten